Våre rørleggertjenester

Be om pristilbud

Hva kan vi hjelpe deg med?

Rørleggermestern AS er et serviceorientert rørleggerfirma som holder til på Gvarv i Midt-Telemark. Vi tilbyr alt av rørleggertjenester til både private, offentlige og bedrifter.

Ikon - sprinkler

Sprinkleranlegg

Et sprinkleranlegg kan redde både liv og verdier dersom uhellet skulle oppstå. Rørleggermestern AS tilbyr alt fra rådgivning til installasjon av effektive sprinkleranlegg i ditt bygg.

Ikon - verktøy

Rehabilitering/oppussing

Har du et gammelt og slitt bad? Rørleggermestern AS hjelper deg med å rehabilitere badet ditt slik at det blir som nytt igjen.

Ikon - varme

Varmeanlegg

Rørleggermestern AS kan hjelpe deg med å installere et nytt eller rehabilitere et eksisterende varmeanlegg. Vi tilbyr også et bredt utvalg av energieffektive varmepumper og varmeanlegg.

Ikon - dråpe

Sanitæranlegg

Rørleggermestern AS leverer komplette sanitæranlegg for private og bedrifter. Vi bistår med å bygge nytt, eller å modernisere eksisterende anlegg.

Ikon - hus

Nybygg

Rørleggermestern AS er din trygge partner fra start til slutt når du skal bygge nytt. Vi tilbyr alt av rørleggertjenester, fra rådgivning og planlegging til installasjon og service.

Ikon - rør

Serviceoppdrag

Enten det gjelder en liten lekkasje eller større vedlikeholdsarbeid, er Rørleggermestern AS klar til å hjelpe deg. Våre erfarne rørleggere tilbyr rask og pålitelig service for alle typer rørleggerarbeid.

Trenger du en erfaren rørlegger?

Ring oss gjerne for å avtale gratis befaring! Vi er her for å hjelp deg med dine rørleggerbehov.

Kontakt oss